fixe mobiliari

Pel que fa a mobiliari podem fer realitat qualsevol projecte que desitgeu, en tots els estils i totes les mesures. No hi ha res impossible.

Som una empresa amb una llarga experiència dedicada, no sols al mobiliari propi, sinó també a convertir en realitat els dissenys d'empreses i professionals dedicats a l'interiorisme com també al disseny industrial aplicat al món del moble en general. A les nostres instal·lacions som capaços de dur a terme encomandes tradicionals, com també les més increïbles i complexes, amb la màxima garantia.

En cuanto a mobiliario podemos hacer realidad cualquier proyecto que deseéis e todos los estilos y todas las medidas. No hay nada imposible.

Somos una empresa con una larga experiencia dedicada, no sólo al mobiliario propio, sino también a convertir en realidad los diseños de empresas y profesionales dedicados al interiorismo, como también al diseño industrial aplicado al mundo del mueble en general. En nuestras instalaciones somos capaces de llevar a cabo encargos tradicionales, así como las más increíbles y complejas, con la máxima garantía.

mob

 

 armaris a mida

Us podem oferir gran versatilitat en la fabricació d'armaris a mida.

Els nostres clients es beneficien de la llarga experiència que tenim amb els armaris a mida. En un armari pots triar la distribució, el material per a l'interior, el tipus de portes, el material per a l'exterior, el tipus de lacat, la inserció de vidres i un llarg etcètera que fan del teu armari una peça única i diferent de tota la resta d'armaris que has vist fins ara.

Les textures i colors amb què podem acabar-los són tantes com la teua imaginació t'ho permeta, però ben segur que nosaltres et podrem oferir altres opcions en les quals no havies pensat.

Podemos ofrecer gran versatilidad en la fabricación de armarios a medida.

Nuestros clientes se benefician de la larga experiencia que tenemos con los armarios a medida. En un armario puedes elegir la distribución, el material para el interior, el tipo de puertas, el material para el exterior, el tipo de lacado, la inserción de cristales y un largo etcétera que hacen de tu armario una pieza única y diferente de todo el resto de armarios que has visto hasta ahora.

Las texturas y colores con los que podemos terminarlos son tantas como tu imaginación te lo permita, pero seguro que nosotros podremos ofrecer otras opciones en las que no habías pensado.

armaris

 

mobiliari juvenil

El projecte de mobiliari per a habitacions juvenils i infantils és una de les especialitats més apreciades pels nostres clients. Concebem i dissenyem el conjunt adaptant-nos a l'espai i cuidem fins al detall més mínim, fins a la peça més xicoteta.

El camí a seguir sempre és el mateix, presa de mides, confecció de dibuixos de planta, elecció de materials, acabats, colors i tiradors, el·laboració de distribució amb plànols en 3D, aprovació de projecte i... Ens posem en marxa!

Sempre tenim aquell moble, aquell remat, que distingeix les estances que creem. Tot queda aprofitat i no es deixa res a la improvisació.

El proyecto de mobiliario para habitaciones juveniles e infantiles es una de las especialidades más apreciadas por nuestros clientes. Concebimos y diseñamos el conjunto adaptándonos al espacio y cuidamos hasta el más mínimo detalle, hasta la pieza más pequeña.

El camino a seguir siempre es el mismo, toma de medidas, confección de dibujos de planta, elección de materiales, acabados, colores y tiradores, elaboración de distribución con planos en 3D, aprobación de proyecto y... Nos ponemos en marcha!

Siempre tenemos ese mueble, aquel remate, que distingue las estancias que creamos. Todo queda aprovechado y no se deja nada a la improvisación.

serveis

 

lacats

Els lacats és allò que ens distingeix de qualsevol altra tenda de mobles. Amb aquesta tècnica apliquem als mobles nous de fàbrica un acabat net i modern, però també podem reinventar qualsevol moble que t'estimes, siga de l'estil que siga, personalitzant-lo i adaptant-lo a l'ambient de la teua casa, canviant el color, els tiradors, y afegint al teu moble eixe aire nou que farà que l'estimes més si cap.

Oferim aquest servei tant als nostres clients, com també als professionals del sector que requerisquen aquests acabats.

Los lacados es lo que nos distingue de cualquier otra tienda de muebles. Con esta técnica aplicamos los muebles nuevos de fábrica un acabado limpio y moderno, pero también podemos reinventar cualquier mueble que amas, sea del estilo que sea, personalizándolo y adaptándolo al ambiente de tu casa, cambiando el color, los tiradores, y añadiendo a tu mueble ese aire nuevo que hará que la ames más si cabe.

Ofrecemos este servicio tanto a nuestros clientes, así como a los profesionales del sector que precisan de estos acabados.

serveis 06

 

decoracio

Una casa no sols necessita mobles, necessita també elements decoratius que li donen vida i identitat pròpia, que la facen acollidora. Una llum, un quadre, una figura... Tot ajuda a diferenciar ta casa de la resta, no et poses límits.

A la nostra tenda-showroom podràs trobar gran varietat de complements decoratius i a preus a l'abast de tot el món. I si alguna cosa no la trobes, nosaltres la buscarem per tu.

Una casa no sólo necesita muebles, necesita también elementos decorativos que le dan vida e identidad propia, que la hagan acogedora. Una lámpara, un cuadro, una figura... Todo ayuda a diferenciar tu casa del resto, no te pones límites.

En nuestra tienda-showroom podrás encontrar gran variedad de complementos decorativos y a precios al alcance de todo el mundo. Y si algo no lo encuentras, nosotros lo buscaremos por ti.

decoracio

 

matalasseria

Un terç de la nostra vida la passem dormint i recuperant l'energia per començar un nou dia. És per això que resulta indispensable que descansem sobre un matalàs en condicions òptimes per a un repòs saludable, adequat a les nostres necessitats i preferències.

A Decomob us aconsellarem sobre les millors opcions i com combinar-les per obtenir un resultat òptim.

Un tercio de nuestra vida la pasamos durmiendo y recuperando la energía para comenzar un nuevo día. Es por ello que resulta indispensable que descansemos sobre un colchón en condiciones óptimas para un reposo saludable, adecuado a nuestras necesidades y preferencias.

A Decomob os aconsejaremos sobre las mejores opciones y cómo combinarlas para obtener un resultado óptimo.

matalasseria 

 

tapisseria

A Decomob tenim una amplíssima oferta en sofàs, sillons, butaques, chaiselonge, butaques de lactància i altres opcions que et faran desitjar arribar a casa.

Podràs triar entre una estesa gamma de textures i teixits, combinacions de disseny i acabats en potes i braços, el sofà el tries tu i nosaltres el portem a ta casa. Res és impossible!

En Decomob tenemos una amplísima oferta en sofás, sillones, sillones, chaiselonge, sillones de lactancia y otras opciones que te harán desear llegar a casa.

Podrás elegir entre una extendida gama de texturas y tejidos, combinaciones de diseño y acabados en patas y brazos, el sofá lo eliges tú y nosotros lo llevamos a tu casa. Nada es imposible!

 

matalasseria

 

fixe tenda

I arribats ací, és hora que ens coneguem. Passat per la nostra tenda-showroom, ubicada a Algemesí (València). T'atendrem amb dedicació i t'assessorarem en tot allò que necessites per tal d'oferir-te el millor servei. 

Y llegados aquí, es hora de que nos conozcamos. Pásate por nuestra tienda-showroom, ubicada en Algemesí (Valencia). Te atenderemos con dedicación y te asesoraremos en todo lo que necesites para ofrecerte el mejor servicio.

serveis_03

COMPARTIR

Tots els drets reservats | Avís legal