Decomob | Mobles i Decoració

Decomob és una empresa de mobiliari i decoració amb una llarga trajectòria, durant anys hem aconseguit dur a terme diversos projectes de les més variades temàtiques.

Tenim dues vessants: la part destinada a decoració i vestir ta casa i la menys visible, el lacat i poliment, que són compatibles i complementàries.

Als nostres projectes pots combinar la renovació de mobiliari, tapisseria, armariatge o matalasseria amb el lacat dels teus propis mobles o portes. Per a tot trobem sol·lucions.

Tenim una màxima que és la de respectar al client, els seus gustos, les seues preferències, intentem que quan un client creua la nostra porta s'ha de sentir com a casa.

Podem proporcionar-vos qualsevol moble, de qualsevol tendència i a qualsevol nivell, sempre aportant la nostra professionalitat i mantenint els terminis de treball i entrega.

Al menú serveis d'aquesta web podeu veure tot el que us oferim, no obstant això, us convidem, a visitar la nostra tenda-showroom on us atendrem amb molt de gust.

 

Decomob | Muebles y Decoración

Decomob es una empresa de mobiliario y decoración con una larga trayectoria, durante años hemos conseguido llevar a cabo diversos proyectos de las más variadas temáticas.

Tenemos dos vertientes: la parte destinada a decoración y vestir tu casa y la menos visible, el lacado y pulido, que son compatibles y complementarias.

En nuestros proyectos puedes combinar la renovación de mobiliario, tapicería, armariaje o colchonería con el lacado de tus propios muebles o puertas. Para todo encontramos soluciones.

Tenemos una máxima que es la de respetar al cliente, sus gustos, sus preferencias, intentamos que cuando un cliente cruza nuestra puerta se sienta como en casa.

Podemos proporcionarle cualquier mueble, de cualquier tendencia y en cualquier nivel, siempre aportando nuestra profesionalidad y manteniendo los plazos de trabajo y entrega.

En el menú servicios de esta web puede ver todo lo que ofrecemos, sin embargo, le invitamos a visitar nuestra tienda-showroom donde le atenderemos con mucho gusto.

 

COMPARTIR

Tots els drets reservats | Avís legal