Lacar el mobiliari, no sempre val la pena!
17 / 07 / 2019

Quan un client ens demana que li laquem un moble o unes portes, li indiquem sempre que primerament tenim que anar a valorar-ho.

Depen del material del que estiguen fets i l'estat en el que estiguen, lacarem o recomanarem no fer-ho.

Un moble de qualitat, siga de l'estil que siga, si està fabricat en fusta de qualitat valdrà la pena invertir el que costa lacar-lo, per qué obtindrem un resultat espectacular, tots els nostres clients han quedat sempre, més que satisfets quan els portem el mobiliari lacat, la taula i les cadires, les portes d'un armari empotrat o unes portes de pas.

No dubteu mai en consultar-nos, sempre estem a la vostra disposició.

______________________

Cuando un cliente nos pide que le laquemos un mueble o unas puertas, siempre le indicamos que primero tenemos que ir a valorarlo; depende del material del que estèn hechos y el estado en que se encuentre, lo lacaremos o recomendaremos no hacerlo.

Un mueble de calidad, sea del estilo que sea, si està fabricado en madera o chapas de calidad, valdrà la pena invertir lo que cuesta lacarlo, por qué obtendremos un resultado espectacular, todos nuestros clientes han quedado, siempre, mas que satisfechos cuando les llevamos lacado el mobiliario, la mesa y las sillas, las puertas de un armario o unas puertas paso de la vivienda.

NO dudéis nunca en consultarnos, siempre estamos a vuestra disposición.

COMPARTIR

Tots els drets reservats | Avís legal