La taula de centre, diferents estils.
13 / 07 / 2017

La taula de centre està present, junt al sofà, al dia a dia nostre, inevitablement es on anem a parar quan disposem d'una estoneta per a descansar, es ahí on descarreguem i on, fins i tot, sopem.

La clau a l'hora de triar una taula centre deu ser la seva funcionalitat i comoditat, no pot ser tan gran que destorbe al pas però si es massa menuda semblarà un moble auxiliar fora de lloc.

Actualment tenim per a triar taules elaborades amb diferents materials: fusta (iroco, roure, pi, fresno...), metall, vidre i, fins i tot, tapissería. La varietat es extensa i amb ella li podem donar una llum especial al saló.

 ________________

La mesa de centro està presente, junto al sofá, en nuestro dia a dia, inevitablemente es donde vamos a parar en cuanto disponemos de un ratito para descansar, es ahí donde descargamos y hasta donde, en ocasiones, cenamos.

En el momento de elegir una mesa de centro debe ser clave su funcionalidad y comodidad, no puede ser tan grande que moleste al paso pero si es excesivamente pequeña, parecerá un mueble auxiliar fuera de su sitio.

Actualmente tenemos para escoger mesas elaboradas en diferentes materiales: madera (iroco, roble, pino, fresno...) metal, vidrio y hasta tapicería; la variedad es extensa, lo que nos permite darle una luz especial al salón.

COMPARTIR

Tots els drets reservats | Avís legal