Triar un sofà, no cregues que es tan fàcil!
14 / 01 / 2017

El sofà es un dels elements més importants de la casa, al voltant d'ell s'organitza el saló, al sofà passem una gran part del nostre temps d'oci i allí ens fem confidències, confesions i es on tenim moments intims; triar-lo es un repte al que tots ens enfrontem i davant del qual podem dubtar i prendre decisions de les que ens empenedirem a la llarga, triar un sofà amb una tapissería inadequada ens pot convertir el saló en un caos de color del que voldrem fugir i, pel contrari, un sofà amb un tamany o disposició inadequada, encara que estiga tapiçat amb un color ideal crearà un ambient agobiant.

El tamany i el tipus del sofà dependrà de quanta gent l'utilitza, de la distribució, decoració i l'estil del saló, de la disposició dels altres mobles i del tamany de l'estància, un bon assessorament t'ajudarà a que el sofà quede proporcionat dins de l'espai i de l'estil que tens a casa.

Les pautes a tindre en compte per a triar un sofà son:

- El tamany i l'estil del saló.

- Les vostres necessitats específiques; si teniu xiquets necessitareu un sofà amb una estructura i una tapissería resistent.

- Nombre de membres de la casa.

- Pressupost, fixeu-lo prèviament, si trobes el sofà ideal i no podeu permetre-se'l desprès no hi haurà cap altre que vos agrade.

Amb estes pautes tindràs les ferramentes per a fer una bona elecció, sort!

______________________________________

El sofá es uno de los elementos más importantes de la casa, a su alrededor se organiza el salón, en el sofá pasamos una gran parte de nuestro tiempo de descanso, en él hacemos confidencias, confesiones y disfrutamos de momentos íntimos; elegirlo es un reto al que todos nos enfrentamos y podemos tomar decisiones de las que nos arrepintamos, elegir un buen sofà con una tapicería inadecuada puede convertir el salón en un caos de color del que desearemos huir y, por el contrario, un tamaño o una disposición inadecuada crearà una estancia agobiante aunque tenga una tapicería ideal.

El tamaño y el tipo de sofà dependerá de cuanta gente lo utilice, de la distribución, decoración y estilo del salón, de la disposición del resto de muebles y del tamaño de la estancia, un buen asesoramiento te ayudará a que el sofà quede proporcionado al espacio y a la decoración.

Las pautas a tener en cuenta para elegir un sofá son:

- El tamaño y el estilo del salón.

- Vuestras necesidades específicas; si tienes niños necesitarás un sofà con una estructura y tapicería resistentes.

- Número de miembros de la casa.

- Vuestro presupuesto, fijadlo previamente, si encuentras el sofá ideal y no puedes permitírtelo después no encontraréis ningún otro que os guste.

Con estas pautas tendrás las herramientas necesarias para hacer una buena elección, ¡Suerte!

COMPARTIR

Tots els drets reservats | Avís legal