Decorar la taula en Nadal
22 / 12 / 2016

Decorar la taula en Nadal és un repte davant el qual ens trobem cada any, no existeix un sol criteri válid; tots són bons si seguim una sèrie de recomanacions i recordem que MENYS ES MÉS!

1.- En la taula hem de poder veure'ns i parlar sense que la decoraciò interferisca o resulte molesta.

2.- La decoració no pot ocupar tota la taula, en ella cal posar fonts i plats per a poder menjar còmodament

3.- Les veles aporten calidesa, tant a l'aire, en canelobres alts o baixos, trepats o transparents, son una aposta segura. Recorda que les encendrem abans d'asseure'ns a menjar, no espereu a desprès.

4.- Els tovallons poden resultar un element decoratiu, compra-les daurades, roges o estampades en fantasía, pots plegar-les dins de les copes o formar muntanyes rematades amb estreles.

5.- El centre ha de ser baixet i no pot ocupar tota la taula, eixe centre gran i bonic que tens col.loca'ho en un altre moble, lluirà ben bonic i no correrà perill de que caiga dins beguda o altres coses pitjors.

6.- La decoració no deu estar tan sols a la taula, encén llums a l'arbre, al pesebre, a la ximenera i crea un ambient càlid.

Finalment la lluentor està més que permesa en Nadal, no et prives!

Decorar la mesa en Navidad es un reto ante el que nos encontramos cada año, no existe un solo criterio válido, todos son buenos si seguimos una serie de recomendaciones y recordamos que MENOS ES MÁS!

1.- En la mesa debemos poder vernos y hablar sin que la decoración interfiera o resulte molesta.

2.- La decoración no puede ocupar toda la mesa, en ella hay que poner fuentes y platos para poder comer cómodamente.

3.- Las velas aportan calidez, en fuentes, en centros, en candelabros altos o bajos, transparentes o taladrados, son una apuesta segura. Recuerda que las encenderemos antes de sentarnos, no esperes a despuès.

4.- Las sevilletas pueden resultar un elemento decorativo, cómpralas doradas, rojas o estampadas en fantasía, puedes plegarlas dentro de las copas o formar montañas rematadas con estrelas.

5.- Los centros deben ser bajos y no pueden ocupar toda la mesa, ese centro grande tan bonito que tienes colócalo en otro mueble, lucirá bien bonito y no correrá peligro de que derramen dentro bebidas o cosas peores.

6.- La decoración no debe estar sólo en la mesa, enciende las luces del árbol, del pesebre, enciende la chimenea y crea un ambiente cálido.

Finalmente recuerda que el brillo en Navidad está más que permitido ¡no te prives!

 

COMPARTIR

Tots els drets reservats | Avís legal