Redecorar en Nadal
07 / 12 / 2016

Nadal es un temps en qué ens abelleix especialment redecorar la casa, aplega el fred i canvia el paisatge que veiem des de les nostres finestres.

Una manera de que no resulte tan costós es intentar introduïr peces que podem mantindre la resta de l'any; ara es especialment fàcil per ser el daurat un color que hem incorporat a la decoració de "tot l'any", trobem peces daurades que lluiran precioses a la nostra casa i, quan torne a arrivar Nadal, complementaran perfectament amb eixos elements nadalencs tan característics.

No ho dubtes incorpora el daurat a la teva decoració, els diferents acabats: lluents, matisats, envellits o rústics donaran a ta casa un aire diferent.

 

La Navidad es un tiempo en el que nos apetece especialmente redecorar la casa, llega el frío y cambia el paisaje que vemos desde nuestras ventanas.

Una manera de que no resulte tan costoso es intentar introducir piezas que podemos mantener el resto del año; ahora es especialmente fácil por ser el dorado un color que hemos incorporado a la decoración de "todo año", encontramos piezas doradas que lucirán preciosas en nuestra casa y, cuando vuelva a llegar la Navidad, complementarán perfectamente con esos elementos navideños tan característicos.

No lo dudes, incorpora el dorado a tu decoración, los diferentes acabados: brillantes, matizados, envejecidos o rústicos darán a tu casa un aire diferente.

 

COMPARTIR

Tots els drets reservats | Avís legal